Hoppa till innehållet BOQ
20 september 2016

BOQ säljs lokalt

Formsmedjan tillsammans med en partner förvärvar hela rörelsen av BOQ System, inklusive personal, rättigheter och åtaganden.

– Vårt tekniska djup och vana av utveckling och förvaltning av system i kombination med vår kunskap kring försäljning och kommunikation gör att vi känner oss trygga i att ta över och ytterligare utveckla detta anrika varumärke, säger Marcus Zerpe, ordförande för BOQ System AB.

Han fortsätter;
– För oss är kundens uppskattning av programmen en viktig drivkraft, och vi kommer att låta kundernas önskemål vara vägledande i kommande utvecklingsarbete. Förvärvet görs med målsättning att öka volymerna och fortsätta utvecklingen med de från början fastslagna ledorden snabbhet och enkelhet.

Den anställde Stefan Palmgren har hjälpt nöjda kunder i 25 år, och ser ljust på framtiden;
– Det känns riktigt spännande. Jag tror att den nya ägarkonstellationen kommer ge BOQ nya möjligheter till utveckling. För mig känns det naturligtvis riktigt bra att få vara en aktiv del även i det framtida BOQ, och att det stannar i Boden.

De nya ägarna övertog verksamheten från och med 1 oktober 2016.Fler nyheter

Ny webbsida!

12 mars 2018, publicerad av Stefan Palmgren
Nu har vi lanserat nya boq.se som en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi arbetar fortsatt med att slå fast utvecklingsplanen för att ta BOQ...

By Formsmedjan. Powered by Yago