Hoppa till innehållet BOQ

QLIENT Byrå

Bokföringsprogram för revisorer och bokföringsbyråer. Byråversionen hanterar upp till 1235 klienter och kan hantera upp till 25 användare i nätverksversionen.

Byråversionen är gratis för revisorer, redovisningskonsulter och andra som yrkesmässigt arbetar med bokföring, revision och liknande för andra företag.

Om du är verksam som bokföringsbyrå, redovisningskonsult, revisor eller liknande så betalar du endast ett löpande supportavtal för att använda programmet. Du debiteras alltså ingen inköpskostnad.

Varför är QLIENT Bokföring gratis?

Vi tror att detta är ett effektivt sätt att ge vårt företagsprogram BOQ ökad spridning. BOQ och QLIENT-programmen har utvecklats sedan 1988 och innehåller i dag det mesta ett företag behöver. De allra flesta av våra omkring 4000 BOQ-användare har köpt program på rekommendation av sin byrå eller revisor. Vi vet att våra byråkunder trivs med sina QLIENT-program, är mycket nöjda med vår support och rekommenderar BOQ till sina kunder.

Vi tror att du kommer att rekommendera dina kunder att använda BOQ som fungerar precis som QLIENT och ger dig och kunden ett enkelt och snabbt samarbete.

12 månaders fri support och uppdateringar ingår.

Abbonemangskostnad per 12 månader 

Avtal 12 månader för

Pris exkl moms

QLIENT för 1 användare

2 800 kr

QLIENT för nätverk 2–6 användare

6 000 kr

QLIENT för nätverk 7–25 användare

12 000 kr

QLIENT för nätverk >25 användare

Vi skickar en offert

Följande standardmoduler ingår

Modulnamn

 

Kostnadsställen / filialer

 

Projektredovisning

 

Budgethantering

 

Kund/leverantörsreskontra

 

Faktureringsmodul  

 

Lönehjälp max 98 anställda  

 

Anläggningsregister  

 

Bokslutsarbete och bilagor

 

Export SIE och SRU Import SIE

 

Rapporter Word, Excel och PDF

 

 

FAQBOQ - Fakturering för samarbete med byrå

Med FAQBOQ kan företagaren fakturera och skriva kontantnotor själv och låta sin redovisningsbyrå, som har Qlient-programmet, sköta bokföringen.

Läs mer om FAQBOQ

 

Tillägg till produkten (ingår inte i priset)

Med XBOQ kan man enkelt ta med sig bokföringen hem för vidare arbete, eller som redovisningskonsult, ta med bokföringen för ett företag till företaget för arbete.

Läs mer om XBOQ

Hyreshusmodulen kan du beställa som tillägg nedan eller lägga till senare om du behöver den, kostar 2 000 kr ex. moms som en engångsavgift.

Beställa din produkt:

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago